14 dagen recht van retour

Ruilen & retourneren

Wanneer u iets koopt in onze webwinkel, is er sprake van een zogenaamde ‘Koop op afstand.’ Dit geeft u recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dit wordt ook wel de 'afkoelperiode' genoemd. Binnen deze 14 dagen mag u uw bestelling zonder opgaaf van een reden aan ons terugsturen of omruilen voor een ander product.

Mag ik het product openmaken tijdens de zichttermijn?

Ja, u mag het product bekijken. Als dit betekent dat u het uit de verpakking moet halen dan is dat toegestaan. De verpakking moet wel (voor zover mogelijk) heel worden gelaten. Wanneer u een verpakking die op normale wijze open en dicht kan onnodig beschadigd is, dan is het helaas niet mogelijk om de producten nog terug te sturen. 

Kan ik dan ook gebruikte producten terugsturen?

Nee, dat is niet mogelijk. Bent u niet helemaal zeker van de aankoop, denk er dan nog even goed over na voordat u het product gaat gebruiken.

Ik wil mijn bestelling terugsturen, hoe werkt dat?

U kunt via ons contactformulier aangeven dat u uw bestelling wilt terugsturen. Vermeld hierbij ten minste uw bestelnummer. U ontvangt van ons binnen twee werkdagen een retourformulier met verdere instructies. Producten ruilen of retourneren is voor rekening van de klant (via PostNL € 6,95).  Wij hebben een afwijkend retouradres, stuur uw pakket niet naar ons contactadres. Hierdoor zou het onnodige vertraging oplopen. Champagne kan niet retour of geruild worden. 

Contact met NieuweWijnglazen.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Nieuwewijnglazen.nl? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons als volgt bereiken:

Nieuwewijnglazen.nl
Lelystraat 57b
3364 AH, Sliedrecht
info@nieuwewijnglazen.nl
Contactformulier

Kamer van Koophandel: 51005301
Ons BTW-nummer: NL074085086B01