Bestellen & betalen

U kunt uw bestelling online plaatsen in onze webwinkel. Leg de gewenste producten in uw winkelwagen en doorloop het afrekenproces. Wilt u liever niet via de webshop bestellen? Dan kunt u uw bestelling ook per e-mail plaatsen via info@nieuwewijnglazen.nl

Betalen met iDEAL

iDEALIn Nederland is iDEAL de meest gebruikte manier voor online betalen. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de internetbankieromgeving van uw eigen bank. U kunt uw bestelling hier via een beveiligde verbinding betalen. De betaling wordt direct doorgemeld naar onze webwinkel, zodat wij direct verder kunnen met het verwerken van uw bestelling. 

Mister Cash

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. 

Sofort banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Betalen door middel van een bankoverboeking

Kiest u voor een bankoverboeking dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling het te betalen bedrag zelf overmaken naar de bankrekening van NieuweWijnglazen.nl. Ons (ING) bankrekeningnummer is NL25INGB0005663109 ten name van Xpon. NieuweWijnglazen.nl is een handelsnaam van Xpon.

Betaalt u door middel van een bankoverboeking, dan duurt het vaak 1 à 2 werkdagen tot uw betaling bij ons binnen is. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij verder met het verwerken van uw bestelling.

Leveren jullie ook aan zakelijke klanten?

Ja, dit doen wij zeker, op factuur bestellen is geen probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen ook grote aantallen leveren bijvoorbeeld als kerstpakket. 

Contact met Nieuwewijnglazen.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Nieuwewijnglazen.nl? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons als volgt bereiken:

Nieuwewijnglazen.nl
Lelystraat 57b
3364 AH, Sliedrecht
info@nieuwewijnglazen.nl
Contactformulier

Kamer van Koophandel: 51005301
Ons BTW-nummer: NL074085086B01